Excellent

Rent a Boat Flevoland biedt een prachtige sloep aan die perfect is voor een groep van 8 personen. Met een lengte van 5,8 meter is deze sloep ruim en comfortabel, waardoor iedereen voldoende ruimte heeft om te ontspannen en te genieten van de vaartocht.

Een van de unieke kenmerken van deze sloep is de elektrische binnenboordmotor. Deze stille en milieuvriendelijke motor zorgt voor een rustige en serene vaarervaring, waarbij je kunt genieten van de schoonheid van de omgeving zonder geluidshinder of uitstoot. Met de elektrische aandrijving kun je moeiteloos en efficiënt over het water glijden, terwijl je de natuurlijke omgeving respecteert.

Veiligheid staat voorop bij Rent a Boat Flevoland. Daarom zijn er reddingsvesten aan boord van de sloep, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je tijd op het water. Reddingsvesten zijn essentieel om ervoor te zorgen dat alle opvarenden veilig zijn, mocht er onverhoopt een situatie ontstaan waarbij ze nodig zijn.

Bij het huren van de sloep ontvang je online instructies over het gebruik van de elektrische binnenboordmotor en de veiligheidsmaatregelen aan boord. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te voorzien van nuttige tips en advies.

Of je nu wilt genieten van een ontspannen dag op het water, de prachtige waterwegen van Flevoland wilt verkennen of gewoon quality time wilt doorbrengen met vrienden en familie, de sloep van Rent a Boat Flevoland biedt de ideale gelegenheid. Met zijn comfortabele interieur, geruisloze elektrische aandrijving en aandacht voor veiligheid, is deze sloep de perfecte keuze voor een onvergetelijke vaarervaring.

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?